SAMPOANE TERAPEUTICE

TRICLOSAN DEODORIZING SHAMPOO

TRICLOSAN DEODORIZING SHAMPOO Sampon cu rol complementar in tratamentul dermatitelor microbiene si fungice la caini si pisici.

Sampon cu proprietati dezodorizante
Triclosan si balsam

Davis Triclosan, este un sampon care actioneaza in profunzime, si este recomandat animalelor cu un miros puternic si neplacut. Animalele batrane si cele cu afectiuni dermatologice (de ex. dermatita seboreica), pot beneficia de proprietatile dezodorizante marcante a agentului Triclosan. Acesta ajuta la eliminarea mirosurilor neplacute generate de infectiile bacteriene ale pielii si seboreea. Formula delicata si neiritanta cu un parfum “proaspat”, contine agenti naturali de hidratare si balsam, pentru o buna toleranta si o curatare eficienta.

Mod de utilizare: Agitati energic inainte de utilizare. Se umezeste bine blana cu apa calda. Se aplica produsul incepand de la cap si urechi si terminand cu picioarele. Se maseaza pentru a se obtine o spuma usoara. Se va evita contactul cu ochii si mucoasele. Se lasa sa actioneze timp de 5-10 minute, dupa care se clateste cu apa din abundenta. Pentru rezultate mai bune, repetati procedura.

Dilutii recomandate: 1 parte sampon la 10 parti de apa pentru uz general; 1 parte sampon la 3 parti de apa pentru o curatare intensa.

Compozitie: Triclosan, Agent de spumare pe baza de nuca de cocos, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Laureth Sulfate, Ethanol, regulator de pH, colorant de uz cosmetic, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma “rainfresh”, agent de ingrosare, apa purificata.

Atentionari: Utilizarea acestui produs nu exclude tratamentul pe cale generala. Solicitati sfatul medicului veterinar. Spalati mainile dupa utilizare. Daca apar iritatii ale pielii, intrerupeti administrarea si consultati medicul veterinar.

Ambalaj: flacon x 355 ml.

Doar pentru uz extern. A nu se lasa la indemana copiilor.

Producator: Davis Manufacturing Veterinary Products.

Importator: Biopet Trading s.r.l., Bd. Theodor Pallady 319-D1, sector 3, Bucuresti, tel: 0372 792 137, email: office@biopet.ro; web: www.biopet.ro; vanzari online: www.veterinaria.ro