SAMPOANE TERAPEUTICE

OATMEAL & ALOE SHAMPOO

OATMEAL & ALOE SHAMPOO Sampon cu formula hipoalergenica si hidratanta pentru piele uscata, sensibila sau iritata.

Davis Oatmeal & Aloe Shampoo cu 2% extract de ovaz este un sampon hipoalergenic pentru piele uscata, iritata sau sensibila. Ovazul (coloidal) in dispersie fina adera la suprafata pielii oferindu-i hidratare si suplete. Datorita proprietatilor hidratante si antipruriginoase, este recomandat pentru ameliorarea simptomelor asociate cu alergia si dermatita seboreica. Aloe Vera ajuta la calmarea rosetii si reduce inflamatia. Pentru ca nu contine sapun, utilizarea frecventa nu reduce eficienta produselor insecticide tip spray sau spot-on.

Mod de utilizare: Se umezeste bine blana. Se aplica produsul si se maseaza energic pentru a se obtine o spuma usoara. Se va evita contactul cu ochii. Se lasa sa actioneze timp de 5-10 minute, dupa care se clateste cu apa din abundenta. Pentru rezultate mai bune se recomanda repetarea procedurii sau utilizarea in combinatie cu Davis Oatmeal Leave-OnTM Conditioner.

DILUTII RECOMANDATE PARTI DE APA PARTI DE SAMPON
Uz general 12 1
Simptome usoare 6 1
Simptome severe 3 1

Compozitie: Extract coloidal de ovaz, Sodium Laureth Sulfate, Lauramide D, Aloe Vera, Apa purificata, Corector de pH, Sodium Lauryl Sulfate, PEG Distearate, Agent de ingrosare, Esteri ai acizilor grasi (EGMS), Conservant si parfum de uz cosmetic, Propilen glicol.

Atentionari: Utilizarea acestui produs nu exclude tratamentul pe cale generala. Solicitati sfatul medicului veterinar. Spalati mainile dupa utilizare. Daca apar iritatii, intrerupeti administrarea si consultati medicul veterinar. Pentru uz veterinar extern. A nu se lasa la indemana copiilor.

Ambalaj: flacon x 355 ml

Producator: Davis Manufacturing Veterinary Products.

Importator: Biopet Trading s.r.l., Bd. Theodor Pallady 319-D1, sector 3, Bucuresti, tel: 0372 792 137, email: office@biopet.ro; web: www.biopet.ro; vanzari online: www.veterinaria.ro