SAMPOANE TERAPEUTICE

MICOHEXIDINE SHAMPOO

MICOHEXIDINE SHAMPOO Sampon cu rol complementar in tratamentul dermatitelor microbiene si fungice la caini, pisici si cai.

✔ Sampon antiseptic cu rol complementar in tratamentul dermatitelor microbiene si fungice
✔ 2% miconazol nitrat
✔ 2% gluconat de clorhexidina

Combinatia a doua ingrediente eficiente (miconazol nitrat 2% si gluconat de clorhexidina 2%) fac din samponul Davis MicoHexidine un remediu complementar in gestionarea starilor seboreice si a dermatitelor asociate cu bacterii si fungi. Cu un pH echilibrat si fara miros, se recomanda a fi utilizat in cadrul masurilor care se impun pentru diminuarea sau eliminarea simptomelor provocate de Malassezia pachydermatis asociate cu pielea iritata si grasa, caderea blanii (alopecie localizata), descuamare si miros neplacut.

Poate fi utilizat la caini, pisici si cai.

Mod de utilizare: Agitati energic inainte de utilizare. Se umezeste bine blana cu apa calda. Se aplica produsul incepand de la cap si urechi si terminand cu picioarele. Se maseaza pentru a se obtine o spuma usoara. Se va evita contactul cu ochii si mucoasele. Se lasa sa actioneze timp de 5-10 minute, dupa care se clateste cu apa din abundenta. Frecventa imbaierilor va fi stabilita de medicul.

Compozitie: Miconazol nitrat (2%), gluconat de clorhexidina (2%), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Propilen glicol, Cocamidopropyl Betaine si Cocamide MEA, Glicol stearat, PEG 150 distearat, Aloe Vera, Acid citric, Methylchloroisothiazolinone si Methylisothiazolinone.

Atentionari: Utilizarea acestui produs nu exclude tratamentul pe cale generala. Solicitati sfatul medicului veterinar. Spalati mainile dupa utilizare. Daca apar iritatii, intrerupeti administrarea si consultati medicul veterinar. Pentru uz veterinar extern. A nu se lasa la indemana copiilor.

Ambalaj: flacon x 355 ml.

Producator: Davis Manufacturing Veterinary Products.

Importator: Biopet Trading s.r.l., Bd. Theodor Pallady 319-D1, sector 3, Bucuresti, tel: 0372 792 137, email: office@biopet.ro; web: www.biopet.ro; vanzari online: www.veterinaria.ro