IGIENA DENTARA

DentaMedâ„¢ Toothpaste

DentaMedâ„¢ Toothpaste Pasta de dinti pentru igiena orala la caini.

Improspateaza respiratia si ajuta la reducerea placii bacteriene.

Pasta de dinti ajuta la combaterea placii bacteriene si depunerii tartrului.

In cazul in care cainele Dvs este neobisnuit cu periajul dintilor, numarul de dinti periati initial ar trebui sa fie mic, si crescut treptat cu fiecare zi de periaj.

Mod de utilizare: aplicati o cantitate mica de pasta pe varful degetului si ademeniti cainele Dvs sa-i simta aroma. Repetati manopera folosind o periuta de dinti sau un mic dispozitiv de aplicare cu degetul. Odata ce cainele este obisnuit cu mirosul, aplicati cu blandete produsul folosind o periuta de dinti sau un mic dispozitiv special destinat curatarii dintilor. Se recomanda cresterea graduala a numarului de dinti periati. Nu este necesara clatirea. Pentru rezultate mai bune se recomanda utilizarea in combinatie cu Davis DentaMed Breath Spray.

Compozitie: Apa purificata, Poliglicol, Glicerina, Guma xantan, Benzoat de sodiu, Zaharina sodica dihidrat, Zeodent 165 & 113, Dioxid de titan, Aroma de carne de vita.

Ambalaj: tub cu 127,5 g.

Producator: Davis Manufacturing Veterinary Products.

Importator: Biopet Trading s.r.l., Bd. Theodor Pallady 319-D1, sector 3, Bucuresti, tel: 0372 792 137, email: office@biopet.ro; web: www.biopet.ro; vanzari online: www.veterinaria.ro