SUPLIMENTE NUTRITIONALE

CHLORHEXIDINE SPRAY 4%

CHLORHEXIDINE SPRAY 4% Solutie antiseptica cu spectru larg si pentru dermatite microbiene. Davis Chlorhexidine Spray cu 4% gluconat de clorhexidina este o solutie antiseptica care ajuta la o calmare rapida a iritatiilor moderate si severe de etiologie bacteriana sau micotica. Solutia poate fi utilizata in pentru antisepsia leziunilor minore si pentru combaterea leziunilor de grataj consecutive parazitilor externi. Ajuta la diminuarea inflamatiei locale si favorizeaza cresterea blanii pe zonele afectate. Actioneaza eficient dar cu blandete si poate fi utilizata la caini, pisici si cai.

Mod de utilizare: Pulverizati direct asupra zonelor afectate de 2-3 ori pe zi. Nu pulverizati in zona ochilor. Pentru rezultate mai bune utilizati in combinatie cu Davis Maximum Chlorhexidine Shampoo. Daca apar iritatii, intrerupeti administrarea si consultati medicul veterinar.

Compozitie: Clorhexidina gluconat, Phospholipid complex, PCMX, SDA 40, Polyoxyethylene Sorbitan Monolaurate, Apa purificata.

Atentionari: Utilizarea acestui produs nu exclude tratamentul pe cale generala. Solicitati sfatul medicului veterinar. Spalati mainile dupa utilizare. Daca apar iritatii, intrerupeti administrarea si consultati medicul veterinar.

Pentru uz veterinar extern. A nu se lasa la indemana copiilor.

Ambalaj: flacon x 236 ml.

Producator: Davis Manufacturing Veterinary Products.

Importator: Biopet Trading s.r.l., Bd. Theodor Pallady 319-D1, sector 3, Bucuresti, tel: 0372 792 137, email: office@biopet.ro; web: www.biopet.ro; vanzari online: www.veterinaria.ro